563 Pravidla a postupy

25. září 2013 | 07.01 |

563 Pravidla a postupy

Stále jasněji si uvědomuji, že musím nastavit definice pravidel a postupů, podle kterých se bude pravidelně postupovat. Celý svět je ode Mne stále vyžaduje. Například chce určit, kromě definice Holky, taktiky fotbalu, kvality řezaného piva, Vařína a čokolády, také to, jak správně napíchnout žížalu, jdeš-li pytlačit na rybník či k řece. Ale o tom psát a tedy ičíst nebudu, protože pytlačím ušjen sporavždycky, dostanu-li chuť na Ty mrchy, co rostou ve vodě.

Daleko víc Mne zajímá otázka řešení Mého singlse. Vím, že hodně Mých známých také nemá už nějaký čas holku a skoro fšichni dokonce i o několik let déle, než Já. Vycházím ale stoho, že věděc by Měl nejdříf Svá inovační pravidla a postupy vyskoušet na Sobě apak teprf na kamarádech.

Samozřejmě se nemohu odbýt Ledasjakou Cuchtou. Minymálně chci buchtu ato povidlovomeruňkovou. Vaření je Můjkůň a meruňková povidla vařím nejraději. Z jiného ovoce Mi totiž nechutnají takmoc. Ani z Jiné zeleniny nejsou tak dobrá. Meruňka je Meruňka ané žádná blbá šveska. Stoho vycházím při nastavení definic pravidel a postupů a podle toho také budou tato vypadat. Alespoň doufám a raději ještě připíši, že vypadat skvěle, kdybys náhodou Některá neměla ráda meruňky. Kdyby je náhodou i Někdo neměl rát, tak to je Mi fuk.

Ještě se lehce vrátím k Některé:

"Podívej, nevadí, že je nemáš ráda, Já také nemám něco rát."

To jen aby Jí to, chudince náhodné, nebylo líto. A mohu pokračovat v definicích. Taktika fotbalu je jasná. Je třeba, aby Naši kluci vstřelili vždycky o jeden gól víc, než Ti Jejich. Kvalita řezaného piva musí být taková, aby Mi chutnalo a mělo Svou duhu, neboli sedm baref. Vařín je zmodernizovaný Kapucín, protože fše se přece neustále vyvíjí a navíjí. Čokoláda je nejlepšejší mléčná se skandujícím ovocem. Žížala se správně napichuje tak, že pravou rukou ji chytneš za rameno, nejlépe levé a napíchneš Ji na háček, který držíš ve Tvé druhé ruce, čili fté, která Ti plandá na druhé straně trupu.

A to je fše.

Zpět na hlavní stranu blogu

Hodnocení

1 · 2 · 3 · 4 · 5
známka: 0.00 (0x)
známkování jako ve škole: 1 = nejlepší, 5 = nejhorší

Komentáře