563 Pravidla a postupy
Stále jasněji si uvědomuji, že musím nastavit definice pravidel a postupů, podle kterých se bude pravidelně postupovat. Celý svět je ode Mne stále vyžaduje. Například chce určit, kromě definice Holky, taktiky fotbalu, kvality řezaného piva, Vařína a čokolády, také to, jak správně napíchnout žížalu, jdeš-li pytlačit na rybník či k řece. Ale o tom psát a tedy ičíst nebudu, protože pytlačím ušjen sporavždycky, dostanu-li chuť na Ty mrchy, co rostou ve vodě.
Daleko víc Mne zajímá otázka řešení Mého singlse. Vím, že hodně Mých známých také nemá už nějaký čas holku a skoro fšichni dokonce i o několik let déle, než Já. Vycházím ale stoho, že věděc by Měl nejdříf Svá inovační pravidla a postupy vyskoušet na Sobě apak teprf na kamarádech.
Samozřejmě se nemohu odbýt Ledasjakou Cuchtou. Minymálně chci buchtu ato povidlovomeruňkovou. Vaření je Můjkůň a meruňková povidla vařím nejraději. Z jiného ovoce Mi totiž nechutnají takmoc. Ani z Jiné zeleniny nejsou tak dobrá. Meruňka je Meruňka ané žádná blbá šveska. Stoho vycházím při nastavení definic pravidel a postupů a podle toho také budou tato vypadat. Alespoň doufám a raději ještě připíši, že vypadat skvěle, kdybys náhodou Některá neměla ráda meruňky. Kdyby je náhodou i Někdo neměl rát, tak to je Mi fuk.
Ještě se lehce vrátím k Některé:
"Podívej, nevadí, že je nemáš ráda, Já také nemám něco rát."
To jen aby Jí to, chudince náhodné, nebylo líto. A mohu pokračovat v definicích. Taktika fotbalu je jasná. Je třeba, aby Naši kluci vstřelili vždycky o jeden gól víc, než Ti Jejich. Kvalita řezaného piva musí být taková, aby Mi chutnalo a mělo Svou duhu, neboli sedm baref. Vařín je zmodernizovaný Kapucín, protože fše se přece neustále vyvíjí a navíjí. Čokoláda je nejlepšejší mléčná se skandujícím ovocem. Žížala se správně napichuje tak, že pravou rukou ji chytneš za rameno, nejlépe levé a napíchneš Ji na háček, který držíš ve Tvé druhé ruce, čili fté, která Ti plandá na druhé straně trupu.
A to je fše.